Nak Muay
In honor of Muay Thai

Muay Thai is een leefstijl

Nam Muay betekend kind van het Muay Thai, het Thai Boksen. Vechtsport is een levensstijl, een discipline waaraan je je overgeeft voor het leven. 

Alleen dan zal het je alles geven. Ben jij ook op zoek naar je werkelijke karakter, het eeuwige zelf? Met vechtsport ben je op de goede weg.


Wij hebben de site Nak Muay genoemd en promoten elke vechtsport want iedere stijl vertegenwoordigd de mensen die met passie en karakter hun sport vertegenwoordigen. Sluit jij je ook aan bij die eindeloze stroom energie vertegenwoordigd door alle deelnemers? Word jij ook een discipel van de leefstijl, het gezonde leven?
Kijk snel verder.

Muay Thai is learning to live right with power on your side
Muay Thai is directly derived from the nature of our humanity. We are only in control of our emotions when we are able to express, guide and direct them. This is what we teach. You do not learn how to fight. Our teaching is how to live right.

Are you a Nak Muay, an adept of the sport? 
Our sport is based on many factors;
 • Exercise daily
  Repeat your basics
  Obey orders
  Good equipment
  A focused mind
  Healthy food
  Socialize right
 • These are a few of the important issues we need to deal with daily. Become perfect is to strive for the best and never be satisfied by second place. 

 Nak Muay is multi channel

Winkels zijn er in Nederland genoeg. Met Nak Muay gaan wij een stapje verder. Verkoop is slechts een onderdeel van een proces. Jij wilt advies gebaseerd op kennis van een meester, een collega of een specialist. Die hebben wij in huis.


Naast het verkoop advies leveren wij trainers, coaches, ondersteuners, masseurs en therapeuten die, op basis van vechtsport, je ondersteunen, instructies geven, behandelen of helpen herstellen. Voor iedereen is er een specialist die klaar staat om met of voor je aan het werk te gaan.


Kijk snel verder en wordt deel van de beste der besten.
Start yesterday, 

Practise today, 

Continue tomorrow
 


Never stop to try

Create your own dream, fight to survive and be right at anytime your fist speak.  


Button